Kom ontbijten en netwerken voor het goede doel!

Business Breakfast Club Twente

Ontbijtbijeenkomst bij de Twentsche Foodhal

Donderdag 16 juni jl. werden we, met een glaasje bubbels, gastvrij ontvangen door Erik Wooldrik bij de Twentsche Foodhal. We mochten proeven van zijn mooie bedrijf in Enschede. “Eentje zonder Poeha”, vertelt Erik trots.

Jan Bruins, een van de stuurgroep leden, opende met een kort welkomstwoord de ochtend, waarna Erik het woord overnam. Erik licht kort toe waarom hij deelneemt aan dit mooie initiatief. Van dichtbij maakt hij helaas mee wat een verdriet het doet als je een ziek kindje hebt. Alle hulp is hierbij nodig, hij draagt het RonaldMcDonald kinderfonds een warm hart toe en kan door mee te doen aan de ontbijtsessies, een steentje bijdragen. De leden krijgen de gloednieuwe promofilm te zien over alle mogelijkheden bij de Twentsche Foodhal. Houd de socials in de gaten of neem een kijkje op de website, hier is echt genoeg te beleven (https://twentschefoodhal.nl).

Het ontbijt

Het heerlijke ontbijt staat buiten op het terras voor ons klaar. Met onze gezichten in de zon kunnen we beter kennismaken met elkaar. Want naast het ondersteunen van de Huiskamer is de Business Breakfast Club ook bedoeld om het zakelijk netwerk van de leden uit te breiden en een kijkje achter de schermen te krijgen van de deelnemende leden.


Ook het tweede ontbijt is een groot succes, dankjewel Erik voor je gastvrijheid. Klik hier voor alle foto’s.

We hebben de komende twee maanden, tijdens de zomer, geen ontbijt gepland staan. We nodigen jullie, bij deze, van harte uit op donderdag 15 september bij WTC in Hengelo.

Fijne zomer en tot snel.

Bijeenkomsten / Evenementen

Laatste nieuws