Kom ontbijten en netwerken voor het goede doel!

Business Breakfast Club Twente

‘Modeshow’ bij Cerriva – ontbijt 16 februari 2023

Donderdag 16 februari 2023 waren wij te gast bij Cerriva in Oldenzaal. Samen met Niek Langenburg van Tegelhuys Twente was Gerrit van het Oever de gastheer. En deze titel is hem op het lijf geschreven! Bijna alle medewerkers van Cerriva waren al vroeg in touw om alles in goede banen te lijden. Van verkeersregelaar tot koffie/thee dame, van mannequin tot het zorgen voor voldoende broodjes. Het was een geweldig welkom!

Stuurgroeplid Lia opende het officiële gedeelte met een aantal huishoudelijke mededelingen. Met ingang van nu zijn er in totaal maximaal 5 introducées welkom. Op deze manier is alles beter te handelen voor ons. Daarnaast geldt het lidmaatschap in principe voor één persoon. Wil je met meer leden per bedrijf lid worden, dan kan dat, maar dan betaal je het lidmaatschap per persoon.
Binnenkort versturen wij een nieuwsbrief waar alle ‘huisregels’ nog even worden opgenoemd.

Vervolgens gaf Lia het woord aan Gerrit, die zijn bedrijf mocht presenteren. Als echte mannequins liepen zijn medewerkers met tegels en natuursteen over de rode loper, van commentaar voorzien door Debby van der Zande. Een hele originele manier om producten te presenteren.

Daarna was het tijd voor het ontbijt en om te netwerken. Wij mochten maar liefst 10 nieuwe leden verwelkomen, die al snel hun weg vonden binnen de nu al hechte groep ondernemers.
Klik hier voor een fotoreportage, ook nu weer verzorgd door fotograaf Eric Brinkhorst!

Op donderdag 16 maart 2023 zijn wij te gast bij Twents Fonds voor Vakmanschap in het stadhuis van Enschede. De uitnodiging volgt.

Bijeenkomsten / Evenementen

Laatste nieuws