Kom ontbijten en netwerken voor het goede doel!

Business Breakfast Club Twente

Maar liefst € 24.200,00 voor de Huiskamer!

Op donderdag 18 januari waren wij te gast bij MKB Twente en Saxion Centrum voor Ondernemerschap in de mooie Connect-U Stadscampus in Enschede. De eerste bijeenkomst in het nieuwe jaar betekent het overhandigen van de cheque aan Heleen Schöppink, coördinator van de Ronald McDonald Huiskamer. Daarop staat het bedrag dat alle leden van de Business Breakfastclub Twente bij elkaar ontbeten en genetwerkt hebben. En wat een mooi bedrag is het geworden!! In 2023 hebben wij met z’n allen maar liefst € 24.200,00 opgebracht voor de Ronald McDonald Huiskamer in het MST in Enschede. Heel, heel veel dank daarvoor.

Het was een fantastische ochtend! Emotie, koffie, inspiratie en een volle buik stonden op het programma. Lia Greidanus-Katalanc trapte namens de stuurgroep af met een prachtig, emotioneel filmpje om de donateurs van RMcD te bedanken. Albert van Winden van MKB Twente vervolgde met een inhoudelijk interessante presentatie over wat MKB Twente biedt aan ondernemers. Daarna nam Rob Reuvekamp het woord en deelde inzichten over het prachtige gebouw en het werk van het Saxion Centrum voor Ondernemerschap.

Als kers op de taart ontvingen de ondernemers een goed gevulde goodiebag, mede mogelijk gemaakt door de partners van MKB Twente.

Heel graag tot 15 februari bij Westerhuis Verhuur in Almelo. De ochtend wordt mee georganiseerd door Marked Events. Zij kunnen wel een feestje bouwen, dus met het ontbijt komt dat ook helemaal goed. Zorg dat je erbij bent!

Bijeenkomsten / Evenementen

Laatste nieuws