Kom ontbijten en netwerken voor het goede doel!

Business Breakfast Club Twente

Laatste ontbijt in 2023 bij Sprakel in Lonneker

Op donderdag 21 december waren wij te gast bij Café Restaurant Sprakel in Lonneker. Op uitnodiging van Jordy Reinink van de Performance House. Namens de stuurgroep opende Fokkelien Boorsma de ochtend. Er waren weer vier nieuwe leden te melden. De eerste bijeenkomst in januari is bij MKB Twente. Dan wordt ook de cheque overhandigd met daarop het bedrag dat wij het afgelopen jaar bij elkaar ontbeten hebben. Dus zorg dat je er dan bij bent!

Bij de Performance House leer je alles over het doorbreken van gewoontes door middel van personal training en advies. Zij begeleiden je op je reis naar blijvende resultaten. Jordy kwam nog met een geweldige actie: Voor slechts € 150,00 kun je een week lang trainen en krijg je persoonlijk advies op maat. Dit hele bedrag gaat rechtstreeks naar de Ronald McDonald Huiskamer in Enschede. Heel tof, Jordy! Dank je wel.
Mirco Bergink, eigenaar van Sprakel, vertelde in het kort de geschiedenis van het restaurant. Hij en zijn vrouw waren zo enthousiast over deze ontbijtbijeenkomst dat ze gelijk lid zijn geworden van onze club. Zo zien wij het graag!

Eric Brinkhorst maakte weer prachtige foto’s. Die vind je hier. (Code: RMD)

Bijeenkomsten / Evenementen

Laatste nieuws