Kom ontbijten en netwerken voor het goede doel!

Business Breakfast Club Twente

In de ochtend naar de Grolsch Veste

FC Twente speelt meestal ’s middags of ’s avonds, maar nu waren we ’s ochtends te gast in de Grolsch Veste. Gastheren waren Tim Jähnig en Mike ter Braak, eigenaren en naamgevers van Jähnig & Ter Braak, en Roy van Baal van BOXID. Bij Jähnig & Ter Braak kun je zowel zakelijk als privé terecht voor verzekeringen en hypotheken.
Heb je een verpakking nodig voor jouw producten? En moet de verpakking jouw bedrijf representeren? Dan moet je bij BOXID zijn.

Stuurgroeplid (en stadionspeaker😊 ) Jan Bruins trapte deze ochtend af. Zoals gebruikelijk kregen de gastheren daarna het woord om te vertellen over hun bedrijf. Of waarom ze lid zijn van onze mooie club, zoals Tim. Zijn persoonlijke verhaal maakte maar weer eens duidelijk waar we het allemaal voor doen!

Het was weer een mooi begin van de dag! Wil jij er de volgende keer ook bij zijn? Word dan lid van onze club. Stuur een e-mail naar enschede@ronaldmcdonaldhuis.nl. Dan zien we je graag de volgende keer, 21 december, bij Carel Lurvink in Enschede.

Klik hier voor de fotoreportage, uiteraard weer geschoten door Eric Brinkhorst (ww RMD).

Bijeenkomsten / Evenementen

Laatste nieuws