Kom ontbijten en netwerken voor het goede doel!

Business Breakfast Club Twente

Een feestje bij Westerhuis Verhuur en Marked Events

Donderdag 15 februari waren wij te gast bij Jaap Besteman van Westerhuis Verhuur in Almelo. Samen met Marked Events van Mark Pastoor organiseerde hij een geweldige ontbijtbijeenkomst. Dat ze een feestje kunnen bouwen, wisten we allang. Met een professionele ontvangst, een barista, catering, licht & geluid en een DJ werd het een feestje. Westerhuis Verhuur en Marked Events hebben een mooi visitekaartje afgegeven. Mark Pastoor vertelde tijdens zijn presentatie over de details van een evenement. Daar draait het om. Maar hij benadrukte ook nog even het belang van onze bijdrage aan de Ronald McDonald Huiskamer. Dat resulteerde direct in drie nieuwe leden. Klasse!

Namens de stuurgroep mocht Fokkelien vertellen dat de Business Breakfastclub Twente meedoet aan het HomeSports Event! Michel Kerver en Paula Paus nemen de leiding. Dank jullie wel!
En in navolging van Ben & Jerries gaat de stuurgroep koken in de Huiskamer. De foto’s volgen! Bij deze nogmaals een oproep aan onze leden om ook een keer te komen koken in de Huiskamer. Je maakt er heel veel mensen heel blij mee.

De foto’s van Eric Brinkhorst (!) bekijk je hier (ww rmd).

Bijeenkomsten / Evenementen

Laatste nieuws