Kom ontbijten en netwerken voor het goede doel!

Business Breakfast Club Twente

Cheque overhandiging bij Kato projecten

Op donderdag 19 januari 2023 trapten wij het nieuwe jaar af met een ontbijtbijeenkomst bij Kato projecten in Enschede. Namens de stuurgroep nam Jan Gerritsen het woord en stelde de nieuwe leden voor (Esther van den Berg van VA Services, Jos Vanhommerig van De Singel advocaten, Chris Hollanders van Carel Lurvink en Mark Timmerman van B-ware Software BV).

Het hoogtepunt van de ochtend was de bekendmaking van het bedrag dat wij als breakfastclub mochten overhandigen aan de Ronald McDonald Huiskamer. Wij hebben het afgelopen jaar maar liefst € 14.987,50 bij elkaar ontbeten. Dit prachtige bedrag mocht Jan overhandigen aan Heleen Schöppink, lid van de stuurgroep, maar bovenal manager van de Huiskamer.

Wij leggen de lat hoog en hopen dit bedrag komend jaar uiteraard flink te verhogen. Dus word lid en kom naar de volgende ontbijtbijeenkomst op 16 februari a.s. bij Cerriva in Oldenzaal. Aanmelden kan via een e-mail naar enschede@ronaldmcdonaldhuis.nl.

Ook deze ochtend zijn er weer mooie foto’s gemaakt door Eric Brinkhorst. Hieronder een compilatie, maar alle foto’s vind je hier.

Bijeenkomsten / Evenementen

Laatste nieuws