Kom ontbijten en netwerken voor het goede doel!

Business Breakfast Club Twente

‘Alles waar een logo op kan, bestel je bij Robitex’

Aldus Pim ter Beek van Robitex. Hij en zijn collega Monique Becker waren vanochtend gastheer/-vrouw voor onze leden. Zij verwelkomden ons in hun splinternieuwe kantoorpand in Enschede. Het hele pand kon bezichtigd worden, met daarin een kleine impressie van wat allemaal mogelijk is aan relatiegeschenken, goodies, en alles waar een logo op kan.
Robitex heeft voor het derde jaar op rij de titel van Leverancier van het Jaar binnengehaald! Wat dit jaar extra speciaal maakt, is dat ze niet alleen de prijs voor Beste Full Service Leverancier hebben gepakt, maar ook die voor de meeste publieksstemmen! Een geweldige prestatie. En dank voor de leuke goodiebag!

Jan Bruins (stuurgroep Business Breakfastclub Twente) heette de nieuwe leden welkom. Verder loopt het team Twentse Trots de Homesport walk op 29 en 30 juni. Heb je nog niet gedoneerd? Dat kan nog steeds. De gehele opbrengst gaat naar de Ronald McDonald Huiskamer in het MST in Enschede.

Op donderdag 18 juli is de zomerborrel bij onze fotograaf Eric Brinkhorst. Samen met Lotty Wolfs van Wolfs Woonstudio organiseert hij de borrel op een prachtige plek, namelijk bij hem thuis.

En na de zomer, op donderdag 19 september, ontbijten we weer samen. Locatie volgt! Tot dan en een hele fijne zomer gewenst.

De foto’s van 20 juni vind je hier. (RMD)

Bijeenkomsten / Evenementen

Laatste nieuws