Kom ontbijten en netwerken voor het goede doel!

Business Breakfast Club Twente

Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

Ontbijtbijeenkomst 15 juni 2023

MST Enschede Koningsplein 1, Enschede, Nederland

Op donderdag 15 juni a.s. zijn wij te gast in het Medisch Spectrum Twente (MST) in Enschede. Daar horen wij uit eerste hand waarom onze bijdrage aan de Ronald McDonald Huiskamer van cruciaal belang is voor een ziek kind en de ouders.

Zomerborrel 6 juli 2023

Stadshuys053 Oliemolensingel 175, Enschede, Nederland

Stadshuys053 in Enschede opent op donderdag 6 juli a.s. haar deuren voor de eerste zomerborrel! Eigenaresse Annemarie de Leeuw organiseert samen met Amber Kroeze deze informele bijeenkomst. Wij hopen op mooi weer, zodat wij lekker in de tuin kunnen netwerken. Er wordt wel een kleine bijdrage gevraagd, waarvan een deel naar de Huiskamer gaat. De … Continued

Ontbijtbijeenkomst 21 september 2023

Persoonality Lonnekerspoorlaan 114C, Enschede, Nederland

In juli en augustus vieren wij vakantie, maar na de vakantie ontvangt Erik Boll van payrollbedrijf Persoonality ons graag op donderdag 21 september a.s. in Enschede. Wil je er ook bij zijn? Word dan lid en stuur een e-mail naar enschede@ronaldmcdonaldhuis.nl.

Ontbijtbijeenkomst 5 oktober 2023

Militaryterrein Boekelo Sportpark de Zweede aan de Boekelosestraat, Boekelo, Nederland

Niet op de derde, maar voor één keer op de eerste donderdag van de maand! Huuskes nodigt jullie van harte uit in hun hospitality tent op de Military in Boekelo. Daar krijg een inkijkje in de geschiedenis van de Military en natuurlijk een heerlijk ontbijt. Meld je op tijd aan, zodat Huuskes een toegangsbewijs voor … Continued

Ontbijtbijeenkomst 16 november 2023

Dick Wessels Loge, Grolsch Veste Colosseum 65, Enschede, Nederland

Op donderdag 16 november zijn wij te gast in de Dick Wessels Loge in de Grolsch Veste, op uitnodiging van Jähnig & ter Braak en Boxid. Heel graag tot dan!

Ontbijtbijeenkomst 21 december 2023

Performance House Dorpsstraat 137 (Sprakel), Lonneker

We sluiten het jaar af met head of coaching Jordy Reinink van Performance House. Hij verwelkomt ons bij Café Restaurant Sprakel in Lonneker.

Ontbijtbijeenkomst 15 februari 2024

Westerhuis Verhuur Plesmanweg 1, Almelo

Westerhuis Verhuur organiseert de bijeenkomst samen met Marked Events. Zij kunnen wel een feestje bouwen, dus dat komt met het ontbijt ook helemaal goed. Zorg dat je erbij bent!

Gratis

Ontbijtbijeenkomst 21 maart 2024

Vredehof Almelo Willem de Clercqstraat 89, Almelo

Deze ontbijtbijeenkomst wordt georganiseerd door Uitvaartcentrum Vredehof en Bakkerij Oonk.

Gratis

Ontbijtbijeenkomst 18 april 2024

Restaurant Qua Koken, Oldenzaal Enschedesestraat 2j, Oldenzaal

Dit ontbijt wordt georganiseerd door Dtch. Digitals. Zij zijn gevestigd in Borne, maar de ontbijtbijeenkomst is bij Restaurant Qua Koken in Oldenzaal, Enschedesestraat 2j.

Gratis