Kom ontbijten en netwerken voor het goede doel!

Ronald McDonald Business Breakfast Club Twente

Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

Eerste ontbijtbijeenkomst op 19 mei 2022

theater Concordia Oude Markt 15, Enschede

Het lidmaatschap is een mooie manier om enerzijds het Ronald McDonald Huis te steunen en anderzijds te netwerken en een kijkje achter de schermen te nemen bij andere bedrijven. De ontbijten vinden elke derde donderdag van de maand plaats m.u.v. de periode juli en augustus (zomerreces), steeds op een wisselende locatie bij één of meerdere leden … Continued

Gratis

Ontbijtbijeenkomst op 16 juni 2022

Twentsche Foodhal Hoge Bothofstraat 39A, Enschede

Zien wij jou op donderdag 16 juni a.s. bij de Twentsche Foodhal? Wil jij ook een keer gastheer/gastvrouw zijn voor een ontbijtbijeenkomst? Stuur dan een e-mail naar enschede@ronaldmcdonaldhuis.nl of neem contact op met één van de stuurgroepleden.

Ontbijtbijeenkomst op 15 september 2022

WTC Hengelo Industrieplein 1, Hengelo

Kom jij op 15 september a.s. ook de nieuwe huisvesting van WTC in Hengelo bekijken? Kunnen we daarna samen een broodje eten.

Gratis

Ontbijtbijeenkomst op 20 oktober 2022

KienhuisHoving advocaten en notarissen Pantheon 25, Enschede

Op donderdag 20 oktober a.s. zijn wij te gast bij KienhuisHoving advocaten en notarissen in Enschede.

Gratis

Ontbijtbijeenkomst op 15 december 2022

Kemari Enschede Parkweg 102, Enschede

Vlak voor de kerst gaan wij op bezoek bij Kemari in Enschede. Dit is tevens de laatste bijeenkomst in 2022. Uiteraard zien wij jou in januari 2023 graag weer!

Gratis

Ontbijtbijeenkomst op 19 januari 2023

Kato kantoorinrichting en projectinrichting Josink Hofweg 9, Enschede

Op donderdag 19 januari 2023 trappen wij het nieuwe jaar af met een ontbijtbijeenkomst bij Kato kantoorinrichting en projectinrichting in Enschede. Wil je er bij zijn? Meld je dan aan als lid via een e-mail naar enschede@ronaldmcdonaldhuis.nl. Graag tot ziens!

Ontbijtbijeenkomst op 16 februari 2023

Cerriva en Tegelhuys Twenthe Textielstraat 6, Oldenzaal

Op donderdag 16 februari 2023 organiseren Cerriva, gespecialiseerd in het adviseren en verkopen van keramische wand- en vloerafwerkingen, en het Tegelhuys Twenthe samen de ontbijtbijeenkomst. Gerrit van het Oever (Cerriva) en Niek Langenburg (Tegelhuys Twenthe) zijn de gastheren. Wil je er bij zijn? Meld je dan aan als lid via enschede@ronaldmcdonaldhuis.nl.

Ontbijtbijeenkomst op 16 maart 2023

Stadhuis Enschede Langestraat 24, Enschede, Overijssel

Deze keer zijn wij gast van Twents Fonds voor Vakmanschap. De bijeenkomst vindt plaats in het Stadhuis van Enschede. Wethouder Arjan Kampman verwelkomt jullie graag en brengt IKBINDR en het Ondernemersloket onder jullie aandacht.  IKBINDR door Twents Fonds voor Vakmanschap is een initiatief van alle 14 Twentse gemeenten om een stimulans te geven aan Leven Lang … Continued