Kom ontbijten en netwerken voor het goede doel!

Business Breakfast Club Twente

Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

Ontbijtbijeenkomst op 15 september 2022

WTC Hengelo Industrieplein 1, Hengelo, Nederland

Kom jij op 15 september a.s. ook de nieuwe huisvesting van WTC in Hengelo bekijken? Kunnen we daarna samen een broodje eten.

Gratis

Ontbijtbijeenkomst op 20 oktober 2022

KienhuisHoving advocaten en notarissen Pantheon 25, Enschede

Op donderdag 20 oktober a.s. zijn wij te gast bij KienhuisHoving advocaten en notarissen in Enschede.

Gratis

Ontbijtbijeenkomst op 15 december 2022

Kemari Enschede Parkweg 102, Enschede

Vlak voor de kerst gaan wij op bezoek bij Kemari in Enschede. Dit is tevens de laatste bijeenkomst in 2022. Uiteraard zien wij jou in januari 2023 graag weer!

Gratis

Ontbijtbijeenkomst op 19 januari 2023

Kato kantoorinrichting en projectinrichting Josink Hofweg 9, Enschede, Nederland

Op donderdag 19 januari 2023 trappen wij het nieuwe jaar af met een ontbijtbijeenkomst bij Kato kantoorinrichting en projectinrichting in Enschede. Wil je er bij zijn? Meld je dan aan als lid via een e-mail naar enschede@ronaldmcdonaldhuis.nl. Graag tot ziens!

Ontbijtbijeenkomst op 16 februari 2023

Cerriva en Tegelhuys Twenthe Textielstraat 6, Oldenzaal, Nederland

Op donderdag 16 februari 2023 organiseren Cerriva, gespecialiseerd in het adviseren en verkopen van keramische wand- en vloerafwerkingen, en het Tegelhuys Twenthe samen de ontbijtbijeenkomst. Gerrit van het Oever (Cerriva) en Niek Langenburg (Tegelhuys Twenthe) zijn de gastheren. Wil je er bij zijn? Meld je dan aan als lid via enschede@ronaldmcdonaldhuis.nl.

Ontbijtbijeenkomst op 16 maart 2023

Stadhuis Enschede Langestraat 24, Enschede, Overijssel, Nederland

Deze keer zijn wij gast van Twents Fonds voor Vakmanschap. De bijeenkomst vindt plaats in het Stadhuis van Enschede. Wethouder Arjan Kampman verwelkomt jullie graag en brengt IKBINDR en het Ondernemersloket onder jullie aandacht.  IKBINDR door Twents Fonds voor Vakmanschap is een initiatief van alle 14 Twentse gemeenten om een stimulans te geven aan Leven Lang … Continued

Ontbijtbijeenkomst 20 april 2023

Performance Factory Hoge Bothofstraat 49, Enschede, Overijssel, Nederland

Bewustmakers Bedrijfsstrategen en Nubium bundelen de krachten en organiseren samen de ontbijtbijeenkomst op 20 april 2023. Je bent van harte welkom in de Performance Factory in Enschede. Wil je er bij zijn? Meld je dan aan via een e-mail aan enschede@ronaldmcdonaldhuis.nl. Wil je lid worden? Dat hebben wij nog liever en daarvoor kun je het … Continued

Ontbijtbijeenkomst 25 mei 2023

Exite Hengelosestraat 501, Enschede, Nederland

In verband met Hemelvaartsdag vindt de volgende ontbijtbijeenkomst plaats op de vierde donderdag van mei, namelijk 25 mei 2023. We zijn dan te gast bij Exite in Enschede. Hun ambitie? 'De meest servicegerichte ICT-dienstverlener van NL zijn, met de hoogste klantwaardering. In alles wat we doen staat hospitality daarom centraal.' Wat fijn dat wij deze … Continued

Ontbijtbijeenkomst 15 juni 2023

MST Enschede Koningsplein 1, Enschede, Nederland

Op donderdag 15 juni a.s. zijn wij te gast in het Medisch Spectrum Twente (MST) in Enschede. Daar horen wij uit eerste hand waarom onze bijdrage aan de Ronald McDonald Huiskamer van cruciaal belang is voor een ziek kind en de ouders.

Zomerborrel 6 juli 2023

Stadshuys053 Oliemolensingel 175, Enschede, Nederland

Stadshuys053 in Enschede opent op donderdag 6 juli a.s. haar deuren voor de eerste zomerborrel! Eigenaresse Annemarie de Leeuw organiseert samen met Amber Kroeze deze informele bijeenkomst. Wij hopen op mooi weer, zodat wij lekker in de tuin kunnen netwerken. Er wordt wel een kleine bijdrage gevraagd, waarvan een deel naar de Huiskamer gaat. De … Continued

Ontbijtbijeenkomst 21 september 2023

Persoonality Lonnekerspoorlaan 114C, Enschede, Nederland

In juli en augustus vieren wij vakantie, maar na de vakantie ontvangt Erik Boll van payrollbedrijf Persoonality ons graag op donderdag 21 september a.s. in Enschede. Wil je er ook bij zijn? Word dan lid en stuur een e-mail naar enschede@ronaldmcdonaldhuis.nl.