Kom ontbijten en netwerken voor het goede doel!

Business Breakfast Club Twente

Eerste ontbijtbijeenkomst

Donderdag 19 mei jl. was het zover, de eerste bijeenkomst van de Business Breakfastclub Twente in het prachtige theater Concordia in Enschede. Zo’n 50 ondernemers waren aanwezig en hebben kennisgemaakt met de stuurgroep, de Huiskamer en Concordia.

Lia Katalanc en Fokkelien Boorsma namen het woord namens de stuurgroep, die verder bestaat uit Jan Gerritsen, Jan Bruins, Cora Kuiper, Miriam Franken en Heleen Schöppink. Lia en Fokkelien benadrukten dat naast het ondersteunen van de Huiskamer, de Business Breakfastclub ook bedoeld is om het zakelijk netwerk van de leden uit te breiden en een kijkje achter de schermen te krijgen van de deelnemende leden, zoals Concordia. Anke Laarhuis, marketing manager bij Concordia, nam de aanwezigen mee in het grote aanbod van kunst en cultuur. Concordia is met recht een verborgen parel in de binnenstad van Enschede.

De Huiskamer

Lianne Booijink, manager van het Ronald McDonald Huis in Zwolle en van de Huiskamer in Enschede, vertelde vervolgens vol trots over het tot stand komen van de Huiskamer met behulp van diverse regionale ondernemers. Daarnaast zorgen 75 vrijwilligers iedere dag voor een warm welkom voor ouders en kinderen. Het indrukwekkende filmpje wat volgde gaf nogmaals het belang van de Huiskamer aan.

De kop is er af! En hoe! Deze eerste bijeenkomst heeft ervoor gezorgd dat aanwezige ondernemers spontaan aanboden het volgende ontbijt te organiseren. Op 16 juni aanstaande zijn wij te gast bij de Twentsche Foodhal in Enschede.

Bijeenkomsten / Evenementen

Laatste nieuws