Kom ontbijten en netwerken voor het goede doel!

Business Breakfast Club Twente

15 december 2022: Ontbijten bij Kemari

De laatste ontbijtbijeenkomst van 2022 vond plaats bij Kemari Digital in Enschede. ‘Creating fans’, dat is waar zij voor staan, volgens Rajiv van Wijk. Veel belangrijker is zijn persoonlijke uitdaging in 2023. Rajiv gaat de Marathon van Rotterdam lopen voor de Ronald McDonald Huiskamer in Enschede. Daar zijn wij natuurlijk enorm blij mee en trots op. Wil je hem ook sponsoren? Kijk dan naar dit filmpje en scan de QR-code. Wij wensen Rajiv alvast heel veel succes toe!

Wij mochten ook weer een aantal nieuwe leden verwelkomen: Huub Groeneveld van Groeneveld Financieel & Fiscaal Advies, Erik Boll van Persoonality, Bas de Zeeuw en Stef Konhuurne van Brand Specials en Gerrit van het Oever van Cerreva. Daarnaast waren er maar liefst 10 introducees, dus wellicht mogen we volgende maand weer nieuwe leden verwelkomen. Klik hier voor een fotoreportage, ook nu weer gemaakt door Eric Brinkhorst.

Dat onze club hard nodig is blijkt uit het aantal check ins bij de Huiskamer in november jl. Maar liefst 1436 keer werd er in de maand november gebruik gemaakt van de Huiskamer. Dus word ook lid en meld je aan via een e-mail aan enschede@ronaldmcdonaldhuis.nl of via één van de stuurgroepleden. Dan kun je op 19 januari 2023 aanschuiven bij de ontbijtbijeenkomst bij KATO kantoorinrichting in Enschede. Graag tot dan!

Bijeenkomsten / Evenementen

Laatste nieuws